Trandafiri de patio recomandati

Trandafiri de patio recomandati

Specii de trandafiri de patio recomandati pentru plantarea in recipiente:

“Anna Ford” – fiecare floare are culoarea rosie-portocalie si este galbena la baza – atat florile, cat si frunzele sunt mici.

“Cider Cup” – tulpinile au flori duble, portocaliu deschis – atat florile, cat si frunzele sunt mici

“Clarissa” – flori portocaliu-deschis in ciorchini mari pe plante inalte verticale. Florile sunt duble, de tipul “Hybrid Tea”.

“Conservation” – crestere compacta – flori duble de culoare roz-portocaliu deschis. Parfumul este discret iar frunzele sunt mici.

“Flower Carpet” – alege acest tip pentru capacitatea de a se extinde. Florile duble sunt de culoare roz-intens. Florile sunt lucioase, crestere sanatoasa.

“Gentle Touch” – roz-pal, florile au forma de “Hybrid Tea” cand sunt tinere. Tulpinile sunt mari si rezistente. Foarte recomandata.

“Gingernut” – crestere compacta, cu frunze mici, lucioase. Florile sunt duble si au petale galben-portocalii, iar partea interioara este mai inchisa la culoare.

“Hakuun” – planta cu inflorire sanatoasa si prolifica. Tulpinile pot avea multe flori crem-alburii, care sunt mici si semiduble.

“Peek-a-boo” – una dintre primele specii de trandafiri de patio, care a ramas una dintre cele mai indicate pentru cultivarea in recipiente. Florile sunt portocalii spre roz.

“Pretty Polly” – planta de hardau, cu crestere densa si rotunda. Infloreste mereu in ciorchini de flori roz, duble.

“Queen Mother” – planta care se poate intinde si poate creste pana la 45cm in inaltime. Florile roz semiduble se deschid in inttegime cand ajung la maturitate.

“Regensberg” – una din varietatile “pictate”. Flori mari, plate, albe stropite cu pete roz. Crestere compacta.

Anunțuri publicitare

“Sweet Dream” – foarte populare si foarte recomandate. Cresterea este densa si sub forma de covor. Floriile rosii-portocalii sunt bine formate.

“Top Marks” – foarte putini trandafiri pot egala capacitatea de inflorire a acestei varietati. In profunzime se gasesc ciorchini mari de flori de culoare rosie-portocalie.

“Trumpeter” – varietate atragatoare si deschisa la culoare. Tulpinile sustin mase de flori rosii-portocalii pe tot parcursul sezonului. Are rezistenta mare la boli.

Sursa: Expert in vase cu flori – Dr. D.G. Hessayon

Alătură-te celorlalți 770 de abonați.

Gradina Magica

Cred că viața însăși este magie. Ce poate fi mai minunat decat sa imi pot creiona propria viata?Am fost creata pentru a fi diferita si a nu lasa pe nimeni sa fie autorul propriei mele vieti.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: