Trandafiri de patio recomandati

Trandafiri de patio recomandati

Specii de trandafiri de patio recomandati pentru plantarea in recipiente:

“Anna Ford” – fiecare floare are culoarea rosie-portocalie si este galbena la baza – atat florile, cat si frunzele sunt mici.

“Cider Cup” – tulpinile au flori duble, portocaliu deschis – atat florile, cat si frunzele sunt mici

“Clarissa” – flori portocaliu-deschis in ciorchini mari pe plante inalte verticale. Florile sunt duble, de tipul “Hybrid Tea”.

“Conservation” – crestere compacta – flori duble de culoare roz-portocaliu deschis. Parfumul este discret iar frunzele sunt mici.

“Flower Carpet” – alege acest tip pentru capacitatea de a se extinde. Florile duble sunt de culoare roz-intens. Florile sunt lucioase, crestere sanatoasa.

“Gentle Touch” – roz-pal, florile au forma de “Hybrid Tea” cand sunt tinere. Tulpinile sunt mari si rezistente. Foarte recomandata.

“Gingernut” – crestere compacta, cu frunze mici, lucioase. Florile sunt duble si au petale galben-portocalii, iar partea interioara este mai inchisa la culoare.

“Hakuun” – planta cu inflorire sanatoasa si prolifica. Tulpinile pot avea multe flori crem-alburii, care sunt mici si semiduble.

“Peek-a-boo” – una dintre primele specii de trandafiri de patio, care a ramas una dintre cele mai indicate pentru cultivarea in recipiente. Florile sunt portocalii spre roz.

“Pretty Polly” – planta de hardau, cu crestere densa si rotunda. Infloreste mereu in ciorchini de flori roz, duble.

“Queen Mother” – planta care se poate intinde si poate creste pana la 45cm in inaltime. Florile roz semiduble se deschid in inttegime cand ajung la maturitate.

“Regensberg” – una din varietatile “pictate”. Flori mari, plate, albe stropite cu pete roz. Crestere compacta.

Anunțuri publicitare

“Sweet Dream” – foarte populare si foarte recomandate. Cresterea este densa si sub forma de covor. Floriile rosii-portocalii sunt bine formate.

“Top Marks” – foarte putini trandafiri pot egala capacitatea de inflorire a acestei varietati. In profunzime se gasesc ciorchini mari de flori de culoare rosie-portocalie.

“Trumpeter” – varietate atragatoare si deschisa la culoare. Tulpinile sustin mase de flori rosii-portocalii pe tot parcursul sezonului. Are rezistenta mare la boli.

Sursa: Expert in vase cu flori – Dr. D.G. Hessayon

Alătură-te celorlalți 759 de abonați.

Gradina Magica

Cred că viața însăși este magie. Ce poate fi mai minunat decat sa imi pot creiona propria viata?

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: