Monstera minima 6 septembrie 2023

Monstera minima 6 septembrie 2023

Pasiunea pentru cresterea plantelor a devenit prioritate si un stil de viata. Cresterea si ingrijirea plantelor reprezinta o experienta senzoriala complexa, cel putin pentru mine, care iti permite sa te conecteze la starea primara. Capacitatea ta de a face fata stresului continuu si solicitarea maxima a puterii de concentrare la care esti supus in ziua de astazi datorita societatii in care traim sunt limitate. Cand atingi aceea limita esti iritabil, tensionat si automat atragi o stare generala de rau. O metoda buna de a te reface este o activitate relaxanta.

Cultivarea si ingrijirea plantelor este o activitate care nu necesita concentrare, iar relaxarea este combinata cu efortul fizic moderat.Acesta este un mod excelent sa elimini stresul si atentia obositoare. Mediul inconjurator, natura sunt surse de atentie ce nu necesita efort.

Pentru a cultiva si a ingriji plante ai nevoie de rabdare pentru ca este un proces lent. Inveti sa ai rabdare sa creasca plantele, florile. Asteptarea face de fapt momentul mult mai special. Plantele, florile vor fi si mai interesante datorita asteptarii.

Monstera minima 6 septembrie 2023

Evaluare: 1 din 5.

Gradina Magica

Cred că viața însăși este magie. Ce poate fi mai minunat decat sa imi pot creiona propria viata?

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: