Genul mental

Genul mental – termenul “gen” face referire la energiile masculine si feminine care se combina pentru a materializa. Genul nu are de-a face cu atributele sexuale fizice. Femeia cat si barbatul sunt energie interioara feminina si masculina.

Viata este echilibrul masculin-feminin de la cei mai mici atomi, pana la cei mai mari munti. Atomii au energii masculine si feminine care se unesc, pentru a crea materie. Energiile feminine si masculine se combina si se catalizeaza mereu unele pe altele pentru a da nastere la creatii. Pe plan mental, energia masculina este exprimata sub forma mintii constiente, iar energia feminina sub forma mintii subconstiente.

Straduinta este energie masculina iar receptivitatea este energia feminina necesara pentru primirea impresiilor psihice. Drept urmare, energia masculina in exces iti poate bloca primirea de mesaje spirituale. Prea multa energie feminina este la fel de nesanatoasa. Personalitatea pasiva, care nu face decat sa observe viata fara sa actioneze sau sa exprime ganduri si idei originale, este efectul energiei feminine in exces.

Genul se afla in toate lucrurile; totul isi are principiile masculin si feminin; genul se manifesta pe toate planurile.

Kybalion

Alătură-te celorlalți 764 de abonați.

Gradina Magica

Cred că viața însăși este magie. Ce poate fi mai minunat decat sa imi pot creiona propria viata?

Articole recomandate

9 comentarii

  1. Interesante post. Las imágenes bellísimas. Un saludo.

  2. Hi there. Thank you for visiting and following HoB. Much appreciated!

    1. Thank you for visiting my blog as well and for the appreciation. I wish you all the best 🤗💜!

  3. I can’t read this blog…

    1. What is the reason? I ask to solve the situation because I have translation enabled so that it can be read in any language…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: