Despre mine

Despre mine

Despre mine … daca ai ajuns aici inseamna ca iti pui intrebarea cine sunt, si mai ales cum te-as putea indruma. Iti voi scrie cateva cuvinte despre o mica parte din ceea ce sunt, cred si simt.

Numele meu este Diana si am inceput sa scriu pe blog din anul 2019. Imi pasa de sanatatea trupului, de linistea mintii si nu in ultimul rand de hrana sufletului. Sunt aici sa iti recomand cu drag produse pe care le testez si folosesc in viata de zi cu zi. Vei gasi pe blog sfaturi despre sanatate, informatii despre plante in general, plantele din colectia personala si multe altele care cu siguranta te vor incanta. Sunt o fiinta libera si scriu despre ce imi place. Nu ma incadrez in sabloane si nici in asteptarile celorlalti.

Pasiunea mea, viata…

Viata este pasiunea mea, este aventura, este cel mai tare joc si ma bucur cum pot mai bine. Este insasi magie. Mi s-a spus ca magia este un fel de “hocus pocus”, o iluzie sau o fantezie a zanelor…Cum ar fi daca de fapt magia ar fi energia care esti? Cum ar fi daca magia este capacitatea de a fi total prezent in orice situatie si de a o schimba pur si simplu prin a fi o energie diferita, fara judecata sau punct de vedere? Ce poate fi mai minunat decat sa imi pot creiona propria viata?

Dintotdeauna mi-am pus intrebari existentiale. Cand pun o intrebare, obtin constientizarea ca am la dispozitie alegeri si posibilitati. Ai cautat sa-ti raspunzi la intrebarea despre sensul vietii?! 

Despre mine

Am constientizat ca atunci cand faceam alegeri din concluzii, mergeam prin viata ca printr-un tunel. Vedeam o singura directie, fara sa fiu constienta ca exista si altceva in afara de acel tunel. Cand am inceput sa-mi pun intrebari, am deschis diferite usi prin care am putut intra intr-o alta posibilitate. Daca nu-mi pun intrebari, este ca si cum tin toate usile inchise. Nu ma gandesc cum sa fac asta. O fac pur si simplu.

Intrebarile sunt  despre a percepe o energie si a o urma, nu sunt despre un raspuns.

Alătură-te celorlalți 763 de abonați.

Gradina Magica

Cred că viața însăși este magie. Ce poate fi mai minunat decat sa imi pot creiona propria viata?

Articole recomandate

2 comentarii

  1. Nu stiu gradina dar tu esti magică sigur! Toti tinerii sunt!

    1. Multumesc pentru apreciere!😊 Toti suntem magici. Magia este in noi toti si asteapta sa o descoperim 🥰.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: