Atitudinea din care lipseste recunostinta

Atitudinea din care lipseste recunostinta

Atitudinea din care lipseste recunostinta, vulnerabilitatea la metodele sofisticate de publicitate, care iti sugereaza ca nu poti fi fericit daca nu achizitionezi toate produsele noi de pe piata. Apoi descoperi inevitabilul ca bucuria detinerii acestor produse este de scurta durata. Fara o baza spirituala care sa il canalizeze, consumerismul te poate face vulnerabil. Adoptand un asemenea stil de viata iti limitezi bucuria pentru lucrurile pe care le aveai deja, in special pentru acele aspecte din viata ta care nu sunt bunuri materiale.

Progresul actual nu iti creeaza intotdeauna mai multa fericire. Relaxeaza-te si bucura-te de ce detii si de ce se intampla. Intr-o lume care considera ca acumularea de bunuri materiale este masura succesului si a valorii in viata, este firesc sa adopti o abordare ce sustine acest obiectiv. De obicei, incerci sa mergi direct spre obiectivele propuse si sa consideri orice obstacole ivite in cale drept probleme sau amenintari. Situatiile in care nu poti mentine calea directa spre ele le privesti ca pe un esec personal.

Exista anumite lucruri pe care poate nu vei fi niciodata in stare sa le realizezi. Renuntarea are legatura cu acceptarea realitatii si a propriilor limite in ce priveste controlul asupra ta si a situatiilor cu care te confrunti, si nu cu lenea sau slabiciunea.

Sursa: EDMR si vindecarea prin Tao – Cum sa folosesti psihologia energetica pentru a depasi traumele emotionale – Mantak Chia, Doug Hilton

Alătură-te celorlalți 763 de abonați.

Gradina Magica

Cred că viața însăși este magie. Ce poate fi mai minunat decat sa imi pot creiona propria viata?

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: