Argyranthemum – Margareta

Argyranthemum – Margareta este o planta de rasad semiperena cu o inaltime de 45 – 90 cm. O poti folosi in aranjamente ca si planta centrala sau de umplutura. Perioada de inflorire este inceputul lunii iunie – mijlocul lunii octombrie. Forma populara a margaretei este Argyranthemum frutescens – margareta alba cu centrul galben originara din insulele Canare (in partea SV a Spaniei). Gasesti si specii colorate, cum sunt „Mary Wootton” de culoare roz si „Jamaica Primrose” de culoare galbena.

Alătură-te celorlalți 747 de abonați.
 • Camellia japonica
  Camellia japonica sau trandafirul japonez este un arbust vesnic verde originar din Asia de Est, Japonia. Face parte din familia Theaceae si poate creste pana la 4 – 5 m in mediul sau natural.
 • Medinilla magnifica
  Medinilla magnifica este un arbust tropical care face parte din familia Melastomaceelor originar din insulele Filipine. Este o planta speciala deoarece este singura din cele aproximativ 400 de varietati de Medilline care poate fi cultivata in interior avand nevoie de conditii speciale.
 • Hydrangea macrophylla – Hortensia
  Hydrangea macrophylla – Hortensia este un arbust de foioase cu flori care face parte din familia Hydrangeaceae, originar din Japonia.
 • Consumul de sare si starea de sanatate
  Medicii recomanda diminuarea radicala a consumului de sare, dar recomandarile se aplica doar in cazul efectelor daunatoare ale sarii de masa procesata industrial. Sodiul din sarea rafinata este durificat, deci ramane in corp un timp excesiv de lung, motiv pentru care determina probleme cu hipertensiunea.
 • Sensul si sanatatea intr-o societate competitiva
  Sensul si sanatatea intr-o societate competitiva si a solutiilor rapide… modul in care influentele externe te pot deruta. Te pot deruta incat sa nu mai stii cum sa traiesti in armonie cu lumea.

Gradina Magica

Cred că viața însăși este magie. Ce poate fi mai minunat decat sa imi pot creiona propria viata?Am fost creata pentru a fi diferita si a nu lasa pe nimeni sa fie autorul propriei mele vieti.

Articole recomandate

4 comentarii

 1. Simply beautiful ❣️

   1. 🙏❣️🙏

 2. Aoro, in primavera ne pianto diversi colori.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: