Plante de rasad · Sfaturi de baza · Tipuri de plante pentru recipiente

Alyssum – Cuiosoara

Alyssum – Cuisoara

Alyssum – Cuisoara este o planta de rasad anuala cu o inaltime de 7,5 – 15 cm folosita in aranjamente ca planta de margine. Perioada de inflorire este mijlocul lunii iunie – sfarsitul lunii septembrie. Florile sunt micute, cu parfum de miere care acopera buchetelele de frunze mici. Albul este culoarea des intalnita Alyssum „Snow Drift” dar intalnesti si roz Alyssum „Rosie O’Day” si rosu Alyssum „Wonderland”. Este o planta potrivita pentru impodobirea jardinierelor si ghivecelor de la fereastra.

Alătură-te celorlalți 4.499 de abonați.
 • Hutchinsia
  Hutchinsia este o planta perena de rocarie vesnic verde cu inaltimea de 5 cm. Perioada de inflorire este mijlocul lunii mai – mijlocul lunii iulie.
 • Plante aromatice – Marar
  Mararul este o planta aromatica anuala cu o inaltime de 60 cm. Frunzisul este atractiv iar florile mici, galbene si plate apar in iulie.
 • Ipheion – Ifeion
  Ipheion – Ifeion este o planta care face parte din categoria bulbi. Are inaltimea de 15 cm si adancimea de plantarea este de 15 cm.
 • Fuchsia – Cercelus
  Fuchsia – Cercelus este o planta de rasad perena sau semiperena cu o inaltime de 30 – 60 cm. O poti folosi in aranjamente in centru, ca planta de umplutura sau de margine, taratoare.
 • Glechoma – Silnic
  Glechoma – Silnic este o planta de rasad perena taratoare. Are inaltimea de 60 cm si frunzis tot timpul anului.

2 gânduri despre „Alyssum – Cuiosoara

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.